Spelletjesdag door Return

Return Sassenheim organiseert dit jaar weer een spelletjesdag!

Deze vindt plaats op zaterdag 21 juni 2014 van 13.00 uur tot 16.00 uur in park Rusthoff in Sassenheim. Verzamelen in het park om 12.45 uur.

Je zult deze dag vermaakt worden met heel veel verschillende leuke spelletjes. Wat het extra leuk maakt, is dat niet alleen de kinderen van Return welkom zijn, maar iedereen ouder dan vier jaar. Je hoeft dus geen lid te zijn van Return. En je mag ook je broertjes, zusjes, nichtjes, neefjes of vriendjes meenemen.

Tijdens de spelletjesdag zijn er ook enthousiaste ouders nodig die een groepje met kinderen willen begeleiden. Wil jouw vader of moeder helpen, dan kan je dit aangeven bij je aanmelding. Verder zorgen wij die dag voor drinken en iets lekkers. Vergeet niet je regenpak mee te nemen voor het geval we toch een beetje pech hebben met het weer. Schrijf hier dan duidelijk je naam op.

Om 16.00 uur zijn we klaar met de spelletjesdag. Je kunt dan opgehaald worden door je ouders. De kosten zijn vijf euro per kind. Je kunt je tot uiterlijk vrijdag 13 juni aanmelden via de website van Return, www.returnsassenheim.nl.

17.06.2014