Vrienden en Sponsors

Park Rusthoff zoekt Vrienden en Sponsors.

Pal achter de Hoofdstraat ligt midden in het centrum van Sassenheim, als een ware oase van rust, Park Rusthoff. Een park dat tot in de verre omtrek qua aanleg, onderhoud en uitstraling zijn gelijke niet kent.

Waar de kinderboerderij wordt bezocht door ouders met hun kinderen en grootouders met hun kleinkinderen.
Waar de schooljeugd verantwoord leert tuinieren en ruimte is om te voetballen en te chillen.
Waar ruim 150 vrijwilligers zich belangeloos inzetten en plantenkenners, vogelaars, fotografen en schilders zich volledig kunnen uitleven.
Waar iedereen kan genieten van de vele evenementen en het met zon overgoten terras van het Sassennest.
Waar mensen van elkaar gaan houden en ook kunnen trouwen.

In dit park realiseert de Stichting Vrienden van Park Rusthoff (SVPR) projecten die niet onder de gemeentelijke subsidie van het park vallen zoals een plantenkas voor de schooltuin, een nieuwe keuken in de kinderboerderij en de volledige revitalisatie van het ooievaarseiland. Om ook een nieuwe duiventil, het vernieuwen van de entree aan de Kerklaan en nog vele andere wensen te kunnen realiseren zijn veel meer donaties nodig aan de SVPR. Om dit te kunnen bereiken is de SVPR op 19 maart een grote actie gestart om meer vrienden te werven. Zo is er die dag in Sassenheim huis-aan-huis een flyer bezorgd met een uitgebreide uitleg van deze actie. Aanmelden als vriend van Park Rusthoff kan digitaal via www.parkrusthoff.nl/vriend of door het invullen van de bon aan de achterzijde van de flyer. Deze kunt u inleveren bij de volgende adressen: Apotheek Sassenheim,  boekhandel Bruna, de Koffiemeulen en het Sassennest. Heeft u geen flyer ontvangen dan kunt u deze alsnog ophalen bij een van de vier genoemde adressen. De kosten bedragen slechts € 15,== per jaar maar mag uiteraard ook meer zijn..

U bent dan officieel “Vriend van Park Rusthoff”, helpt u om het park mooi te houden en kunnen u en uw kinderen en kleinkinderen tot in lengte van dagen van het park blijven genieten. Geef om ons park en word vriend. In de komende weken zult u via de lokale bladen uitgebreid worden geïnformeerd over alle facetten en het laatste nieuws van Park Rusthoff. Naast het werven van nieuwe vrienden gaat de SVPR zich de komende weken ook intensief richten op het werven van sponsors. Binnen de SVPR hebben drie personen aangeboden om zich hier voor in te gaan zetten.

Toen apotheker Danusia Hendriksz van Apotheek Sassenheim dit ten gehore kwam heeft zij zich direct spontaan als sponsor aangemeld. Zelf geeft zij leiding aan een teamvrijwilligers in de Heemtuin in Park Rusthoff

.

 

Op de foto apotheker Danusia Hendriksz van Apotheek Sassenheim samen met Jules de Vries, voorzitter van de Stichting Vrienden van Park Rusthoff na het ondertekenen van het eerste sponsorcontract. De kosten voor een sponsorschap bedragen slechts vanaf € 100,== per jaar. Op deze website vindt u in het hoofdmenu onder het kopje “sponsor worden” uitgebreide informatie en tevens de tegenprestaties die het park haar sponsors biedt.