Holle Bolle Gijs

Holle bolle gijs was in Park Rusthoff

In het kader van de Parkencampagne van de Stichting Nederland Schoon, welke van start is gegaan op 24 mei 2014 is ook Park Rusthoff in Sassenheim opgenomen in de erelijst van “De lekkerste parken van Nederland”. Holle Bolle Gijs is ook onderdeel van deze campagne en gaat hoogst persoonlijk op Parkentour langs alle Lekkere Parken. Afhankelijk van het weer is hij ieder weekend tot begin juli in een mooi en schoon park in Nederland te vinden.

Ook Park Rusthoff is officieel benoemd tot Lekker Park en Holle Bolle Gijs heeft dit park afgelopen zaterdag hoogst persoonlijk met een bezoek vereerd. Naast dit bezoek kreeg het park een officieel bord ‘Lekker park’ dat op een opvallende plek kan worden opgehangen.

Holle Bolle Gijs werd begeleid door een Supporter van Schoon promoteam. Dit team, bestaande uit 4 personen, was in het park aanwezig om Holle Bolle Gijs tijdig te legen, ze deelden afvalzakjes uit en er werden nieuwe Supporters voor Schoon geworven. Holle Bolle Gijs en het promoteam arriveerden om 11.30 uur en kozen als standplaats de rode loper bij de hoofdingang aan de Hoofdstraat. Na een zeer geslaagde dag vertrok het gezelschap om 16:30 weer.

 

24 juni 2014