Vrijwilligers voor Sassennest

Paviljoen het Sassennest in Park Rusthoff is naarstig op zoek naar enkele enthousiaste vrijwilligers als gastheer of gastvrouw.

 

Draag jij Park Rusthoff een warm hart toe, vind jij het leuk om met mensen te werken en houd jij ook nog van gezelligheid? Ben jij gastvrij en ben jij één maal per maand een paar uur vrij op woensdag- donderdag- zaterdag- of zondagmiddag?
Kan jij deze vragen met “ja” beantwoordendan willen wij heel graag met jou in contact komen. Jij kan je persoonlijk tijdens genoemde middagen in het Sassennest aanmelden of via het formulier Contact aan de linkerzijde van deze pagina.
Misschien word jij dan onze nieuwe collega. Je bent altijd van harte welkom. Uiteraard kan jij eerst zonder enige verplichting op proef komen meewerken. 
Het Sassennest is een officiële trouwlocatie.

3 juli 2014