Vrije Tijd Festival en kindervrijmarkt

Vrije Tijd Festival 2014.

Zaterdag 6 september 2014 van 11.00 uur  tot 16.00 uur is het weer tijd voor het Vrije Tijd Festival in Park Rusthof te Sassenheim.  Het Vrije Tijd Festival is voor belangstellenden een bron van informatie over de rijke gevarieerdheid van het verenigingsleven in Teylingen en de mogelijkheden die er in Teylingen zijn om als vrijwilliger aan de slag te gaan.

Kom naar het Vrije Tijd Festival
Op het Vrije Tijd Festival heeft een vrijwilligersorganisatie de gelegenheid om zich te presenteren aan het publiek door middel van info bij de marktkramen en door presentaties en demonstraties. Zang, dans, sport, toneel, muziek, yoga, et cetera, u kunt ze allemaal bewonderen.

Kindervrijmarkt & Openlucht bioscoop
Als extra publiekstrekker organiseert de evenementencommissie van Park Rusthoff deze dag van 12.00 uur tot 15.00 uur weer een kindervrijmarkt. Inschrijven is mogelijk via het aanmeldformulier. Daarnaast is er ’s avonds een openlucht bioscoop met de films Verschrikkelijke Ikke 2 en SOOF. Entreekaartjes hiervoor zijn vanaf 22 augustus te koop bij The Read Shop, Primera Van der Lans en Paviljoen Sassennest (tijdens openingsuren).