bol van activiteiten

Op 6 september 2014 staat Park Rusthoff bol van activiteiten.

Stichting Welzijn Teylingen organiseert het Vrije Tijd Festival tussen 11 en 16u. (zie ook www.welzijnteylingen.nl) en kinderen kunnen op de Kindervrijmarkt tussen 12 en 15u als ware koopman/-vrouw hun overtollige speelgoed verkopen.

Na het eerste succes van 2013 organiseert de Evenementencommissie weer graag een Openlucht Bioscoop. Om 18.30u vertonen we de Nederlands gesproken film Verschrikkelijke Ikke 2 (adviesleeftijd vanaf 8 jaar), vanaf 18.00u kunnen kinderen en ouders met een kleedje/stoel via de ingang aan de Hoofdstraat naar binnen.

Vanaf 21.30u draait de hoofdfilm ‘SOOF’. Bezoekers hiervoor kunnen vanaf 21.00u via de hoofdingang een plaatsje op het eiland bemachtigen. Uiteraard zijn er ook passende lekkernijen (geen alcohol) te koop in het paviljoen.

Kaartjes van € 4,- per film zijn te koop bij The Readshop, Primera Van der Lans en paviljoen Sassennest (tijdens de openingstijden), en ’s avonds aan het hek (mits nog voorradig). Check voor het laatste nieuws deze website.

Contactpersoon Evenementencommissie Park Rusthoff:
Lilian van Ruiten, telefoonnummer, 06-23644807,
e-mail: lilianvanruiten@gmail.com