De laatste kaartjes voor Halloween

Bij Primera van der Lans, The Read Shop en bij Verhage Fastfood

zijn nog enkele kaartjes te koop voor het spannendste feest van Sassenheim. Dat vindt ook nu weer plaats op de laatste zaterdag van oktober. Dit jaar wordt Park Rusthoff op zaterdag 25 oktober 2014 overgenomen door draken, monsters, spoken en heksen.

Het park gaat om 18.30 uur open en als de kerkklok om 19.00 uur slaat begint het feest. Voor de jongsten is er een lampionnenoptocht naar het eiland. Daar zijn spelletjes voor deze kleine griezels. Daarna is het tijd voor de echt stoere kinderen. Zij kunnen op speurtocht in de buitenring. Wie en wat zullen ze daar tegenkomen? Het feest is afgelopen om 21.00 uur.

We zoeken nog vrijwilligers die tijdens de Halloween Park Party willen figureren als spook, heks of monster, maar ook mensen die liever als begeleider of bewaker willen helpen. Je kunt je aanmelden bij Paula Vreeburg: halloweenparkparty@gmail.com of tel 06-27492436.

18 oktober 2014