Halloween Park Party 2014

Dit is een testpagina – en zal worden verwijderd voordat de site online gaat.

 

 

De elfde editie van de Halloween Park Party, voor kinderen tot 12 jaar, is dit jaar op zaterdag 25 oktober.  Het thema van 2014 is: ‘Draken, monsters en zombies’.

De versieringscommissie is samen met Scouting Scojesa al druk bezig het thema goed tot zijn recht te laten komen. Het park wordt in dit thema versierd en er worden al volop kostuums gemaakt voor alle figuranten, spoken, monsters en zombies. Alle bezoekers van de Halloween Park Party mogen verkleed komen: kinderen, maar ook hun ouders. Kom bijvoorbeeld als lief klein draakje, of juist als enge zombie of misschien schuilt er wel een monster of heks in jou. Er is ook dit jaar weer een prijsje voor de origineelst verklede griezel.

Het park gaat om 18.30 uur open en als om 19.00 uur de kerkklok slaat, begint het feest. Voor de jongste kinderen is er een lampionnenoptocht naar het eiland. Daar kunnen alle kleine griezels spelletjes doen. Als alle kleintjes op het eiland zijn, dan is het tijd voor de echt stoere kinderen. Zij mogen in de buitenring op speurtocht. Wat – en vooral wie – zullen ze daar tegenkomen? Het feest is afgelopen om 21.00 uur.

De kaartjes voor de Halloween Park Party gaan op woensdag 8 oktober 2014 in de verkoop. Ze zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar bij Primera Van der Lans, bij The Read Shop en bij Verhage Fastfood. 
Om het feest te laten slagen zijn we nog op zoek naar mensen die willen helpen. We zoeken vrijwilligers die tussen 10.00 en 16.00 uur willen helpen om het park griezelig aan te kleden. Ook zoeken we nog vrijwilligers die tijdens de Halloween Park Party willen figureren als spook, heks of monster, maar ook mensen die liever als begeleider of bewaker willen helpen. Na afloop van het feest is ook nog veel hulp nodig om alles weer af te breken. Je kunt je aanmelden bij Paula Vreeburg: halloweenparkparty@gmail.com of tel. 06-27492436.

5 oktober 2014