Halloween Park Party was weer een griezelig feest

Afgelopen zaterdag 25 oktober 2014 organiseerde de evenementencommissie van Park Rusthoff voor de 11e keer samen met Scouting Scojesa de Halloween Park Party.

Waar ’s morgens nog de stille mist over het eiland trok, was Park Rusthoff ’s avonds het decor geworden voor een echt griezelfeest. Op de klok van 7 toverde de opperheks samen met de jongste griezels de poort open en konden de kleine engerds achter de lichtjesheks aan een lampionnentocht lopen door het donkere park. Op het eiland waren spannende spelletjes voor alle kinderen: armbandjes vangen in een takkenbos, luisteren naar een griezelig verhaal, dansen met de meiden van het heksendansje, met kanonnen schieten op monsters, zelf snoepmonsters maken (en opeten natuurlijk) en natuurlijk ook nog de heks helpen om een drakendrankje te maken.

 

Nadat de jongste kinderen veilig vertrokken waren met de lampionnentocht was het de beurt aan de echte griezels: de kinderen die het spannende of misschien wel het spannendste gedeelte van het park aandurfden. Ze trotseerden daar een draak, bosjesmannen, monsters, zombies, heksen, wandelende skeletten en nog veel meer engerds. Iedereen maakte iedereen aan het schrikken; sommige kinderen vonden het maar wat fijn dat hun ouders meegekomen waren.

Wie dat wilde kon meedoen met griezelige spelletjes: vooral het snoepmonsters maken en botten vangen was erg in trek. Maar ook het doodshoofd sjoelen, ledematen werpen en ringen om vingers gooien werd goed bezocht.

De Halloween Park Party 2014 werd afgesloten met een spetterende muziek- en lasershow. Daarna konden alle bijna 1500 bezoekers weer tevreden naar huis toe,  maar misschien wel nog met een half oog gericht op al die donkere schaduwen.

De organisatie van de Halloween Park Party kijkt met een vermoeide maar tevreden blik terug op weer een geslaagd feest in Park Rusthoff: griezelig waar het kon, maar vooral een leuk feest voor iedereen.

27 oktober 2014