De Rank houdt spontane actie voor 3 FM Serious Request

Wat het Jeugdjournaal in korte tijd teweeg kan brengen!

Nav de oproep in de uitzending eerder deze week bedachten enkele leerlingen van groep 8A van De Rank al lopend in Park Rusthoff dat ze graag in actie wilden komen om 3FM Serious Request te steunen dmv van een longboardwedstrijd op het eiland. Hun enthousiasme werkte zo aanstekelijk dat de hele klas zich hiervoor in wilde zetten. De organisatietijd was echter kort en ondanks de afronding richting de kerstvakantie maakten zowel de juffen Evelyn Bis en Heleen Kersten, als de leerlingen, als een aantal ouders op woensdagmiddag graag tijd hiervoor vrij.

Dmv de eigen ontworpen posters werden de bezoekers geprikkeld de zelf gebakken cakejes en chocolademelk te kopen. Het weer werkte mee en aan het eind van de actie bleek het fantastische bedrag van €250 opgehaald te zijn. Groep 8A van De Rank heeft hiermee de kerstgedachte op een aantrekkelijke wijze tot uiting gebracht! Met dank aan de snelle medewerking van alle betrokkenen.

19 december 2014