Winterfeest 2015

Kinderen genieten van winterfeest in Park Rusthoff.

Afgelopen zaterdag 31 januari werd de winterse stilte doorbroken. Buiten het park was in de ochtend al goed te zien dat er weer wat op stapel stond, want kleurrijke attracties kregen lucht ingeblazen. Rond het middaguur stroomden opa’s, oma’s en ouders met hun (klein)kinderen het park in en al snel waren de stormbaan en springkussens vol met kinderen en stonden de waaghalzen netjes in de rij om te testen hoeveel rondjes ze het op de rodeostier vol konden houden.

In tenten werden door Trias Kinderopvang, Illi Bloemenworkshops, Pruts en Pracht en de Evenementencommissie leuke workshops aangeboden of werden poffertjes gebakken door Scouting Scojesa. Met een sneeuwpopje, sneeuwuiltje, versierde cupcake of snack voor de vogels kwamen de kinderen glunderend weer naar buiten. De kou was geen belemmering, want warme chocomelk en erwtensoep bij het paviljoen boden een welkome opwarming. Het feest werd compleet door een prachtige arrenslee waarin een ritje gemaakt kon worden.

Kortom, een heerlijke winterse break! Kijk voor foto’s op Winterfeest Park Rusthoff 2015

De voorbereidingen van de evenementen vragen de nodige tijd, inzet en aandacht. Daarvoor is de Evenementencommissie op zoek naar nieuwe ‘vaste’ leden. Degenen die houden van plannen, organiseren, regelen of creatief schrijven worden van harte uitgenodigd contact op te nemen met Evert Ruikes, 06-53114896 of Lilian van Ruiten 06-23644807

01-02-2015