Entree Boschplein

Gevaarlijke situatie bij entree Boschplein opgeheven.

Nadat half mei 2014 de nieuwe entree aan het Boschplein van hekken was voorzien, is er een levensgevaarlijke situatie ontstaan. Tussen de nieuwe entree en de bloemenwinkel van Thijs van Tol was namelijk geen hek geplaatst. En dit nu net op de plek waar een sloot van het park ligt en de hoogte tussen de straat en de sloot bijna twee meter is. De nieuwe entree kon worden gerealiseerd door een zeer ruime gift van Rotaryclub Sassenheim aan het bestuur van de Stichting Beheer Park Rusthoff. (SBPR). De plek van het ontbrekende hek valt echter onder openbaar gebied dus niet onder verantwoording van het bestuur van SBPR maar van de gemeente Teylingen. Vele maanden geleden heeft de SBPR de gemeente daar reeds op aangesproken. Kinderen op fietsjes, die net niet op tijd kunnen remmen, etc. Levensgevaarlijk.
Het regende klachten en terecht. Donderdag 8 januari 2015 is in opdracht van de gemeente alsnog het ontbrekende hek geplaatst en is er eindelijk een einde gekomen aan deze onverantwoorde en levensgevaarlijke situatie.

Foto links: De levensgevaarlijke situatie
Foto midden: Met het nieuwe hek is het gevaar geweken
Foto rechts: Thijs van Tol, eigenaar van genoemde bloemenwinkel, met  ontspannen blik nu de gevaarlijke situatie eindelijk is opgeheven.