Inschrijving Voorjaarsmarkt

Het is inmiddels al meer dan 10 jaar een traditie: de Voorjaarsmarkt in Park Rusthoff; een evenement dat bezoekers uit de hele regio trekt op de zaterdag voor Moederdag. In 2015 op 9 mei van 10-16u.

Wat kost een kraam?
We nodigen iedereen uit deel te nemen aan deze gezellige markt. Voor het aanbieden van uw artikelen verhuren wij kramen (zonder achterdoek) van 4 meter lang. De huurprijs per kraam is € 50,- incl. BTW. Als u inschrijft vóór 1 april a.s. geldt een vroegboekkorting van € 10,- per kraam. De inschrijving sluit op 25 april 2015.

Hoe schrijft u in?
Bent u geïnteresseerd in het huren van één of meer kramen dan kunt u zich via onderstaande link naar het inschrijfformulier aanmelden.

Inschrijving voorjaarsmarkt Park Rusthoff 2015

Wij plaatsen gratis uw bedrijfslogo
We bieden de mogelijkheid om uw bedrijfslogo gratis te plaatsen op www.parkrusthoff.nl onder het kopje ‘Evenementen’ (jpg bestand van minimaal 800 x 300 pixels per inch).
Voor € 5,- extra verzorgen wij een link naar uw eigen website. Bezoekers van www.parkrusthoff.nl kunnen dan vanuit uw link direct doorklikken om uw aanbod en eventuele aanbiedingen voor de Voorjaarsmarkt te bekijken.
Het plaatsen van logo (en eventueel een link) op de website van Park Rusthoff wordt verzorgd van 1 april t/m 9 mei 2015.

Nog vragen?
Het inschrijfformulier biedt ruimte voor opmerkingen. Indien u extra vragen heeft die u in het formulier niet kwijt kunt, dan kunt u contact opnemen met Lilian van Ruiten via ecparkrusthoff@gmail.com of 06-23644807.