Kraamverhuur tijdens voorjaarsmarkt

Op zaterdag voor a.s. moederdag organiseert de Evenementencommissie weer met veel plezier de traditionele voorjaarsmarkt in Park Rusthoff te Sassenheim.

We nodigen u graag uit deel te nemen aan deze gezellige markt

op zaterdag 9 mei a.s. van 10.00-16.00 uur.

De afgelopen jaren hebben wij veel enthousiaste bezoekers uit de regio ontvangen en daar rekenen we dit jaar ook zeker weer op. We brengen de markt onder de aandacht via posters, flyers, websites en de regionale media.

Bent u geïnteresseerd in het huren van één of meerdere kramen, of wilt u aanvullende informatie ontvangen, neem dan graag contact op. Inschrijven voor de voorjaarsmarkt via het subkeuze menu Voorjaarsmarkt bij Evenementen

De inschrijving sluit op 30 april 2015. We hopen u graag als deelnemer te noteren.