Taptoe Sassenheim

Op zaterdagavond 18 april 2015 organiseert de Drum- en Showband Adest Musica een mooie taptoe in Park Rusthoff. Het belooft een mooie avond te worden. Het eiland in het park zal worden voorzien van een hoofdtribune goed voor 1000 zitplaatsen. Daarnaast zijn er tal van staanplaatsen beschikbaar rondom het veld. De verkoop van de kaarten is reeds enkele weken geleden van start gegaan. Er zijn echter nog enkele toegangskaarten beschikbaar. Kaarten zijn al verkrijgbaar vanaf 5 euro!

De organisatie is er in geslaagd om voor de Sassenheimse taptoe een fraai deelnemersveld samen te stellen. De deelnemende korpsen zijn:

– Jeugdband Adest Musica
– Drum- en Showband Adest Musica
– DVS uit Katwijk
– Flora Band uit Rijnsburg
– Kunst en Genoegen uit Leiden
– Laurentius uit Voorschoten