Beheerder/ manager Het Sassennest

Het bestuur van De Stichting Beheer Park Rusthoff is per 1 januari 2016 op zoek naar een

Beheerder/ manager Paviljoen Het Sassennest m/v
(of twee beheerders in een duobaan)

Paviljoen Het Sassennest is gelegen midden in Park Rusthoff in het centrum van Sassenheim. De exploitatie en het beheer van het paviljoen wordt gedaan door vrijwilligers en aangestuurd door de beheerder(s).

Per begin 2016 stopt het echtpaar dat het beheer op dit moment voert. Het paviljoen is gedurende vier dagen per week een aantal uren geopend. Het is een officiële trouwlocatie en kan ook voor besloten gelegenheden gehuurd worden.

De beheerder/manager is verantwoordelijk voor het beheer paviljoen Het Sassennest in overeenstemming met het beleid van het stichtingsbestuur.

Hij/zij is onder meer verantwoordelijk voor: – Plannen van en zorgdragen voor de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. – Indelen van en leiding geven aan de vrijwilligers. – Inkoop- en voorraadbeheer. – Voeren van een goede administratie. We zoeken kandidaten met de volgende kwalificaties: – Spontane, open en vriendelijke gastvrouw/ gastheer met horeca ervaring. Collegiaal, klantvriendelijk, service georiënteerd, motiverend – Goede leidinggevende kwaliteiten en groot gevoel voor verantwoordelijkheid – Goede communicatieve vaardigheden. – Bezit van certificaat sociale hygiëne is gewenst.

Voor nadere informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met de heer Paul ten Velden, vicevoorzitter van de Stichting Beheer Park Rusthoff
Tel. 0252/230356 of per e/mail paul.tenvelden@gmail.com