Voorjaarsmarkt Park Rusthoff

Wanneer: Zaterdag 9 mei 2015 van 10.00 tot 16.00 uur

Waar: Park Rusthoff, in het hart van Sassenheim

Entree: Gratis

Op zaterdag 9 mei 2015 is het weer zover: de voorjaarsmarkt in park Rusthoff. Zoals ieder jaar verandert het eiland in het park weer in een gezellige markt met ruim 70 kramen vol zomerbloeiers, sieraden, kunst, boeken en andere artikelen voor huis en tuin. Volop keus dus voor een passend moederdagkado of om jezelf te trakteren!

Naast dit ruime assortiment kunnen kinderen op diverse plekken deelnemen aan knutselactiviteiten en is er informatie te verkrijgen over zeer uiteenlopende onderwerpen. Vanuit het Voorhavenkwartier vertrekt vanaf 11.00 uur elk kwartier een kindertrein met een halte in het park. Paviljoen ’t Sassennest en diverse kramen verkopen bijzondere lekkernijen en degenen die een gokje wagen bij de loterij kunnen rekenen op fantastische prijzen.

Wilt u alvast een voorproefje van het aanbod? Neem dan een kijkje op onze website: klik op deze link. Graag tot 9 mei!