Oldtimersfestival in Sassenheim 2015

De evenementencommissie van de Stichting Beheer Park Rusthoff organiseert samen met een aantal oldtimer-eigenaren, –enthousiastelingen en de TOV Sassenheim op zondag 23 augustus 2015 een oldtimerfestival in en rond Park Rusthoff in Sassenheim. Elders in het land worden al jaren oldtimerfestivals gehouden (zie ook www.oldtimeragenda.nl), daar willen wij ook Sassenheim en omgeving van laten genieten.

Foto EvenementencommissieVan 12 tot 16 uur zullen op die dag vele oldtimers (auto’s, motoren en bijzondere wagens) te bewonderen zijn en staan er in het park allerhande kraampjes die iets te maken hebben met oldtimers. Er zal goed gezorgd worden voor de inwendige mens en sfeermakers zullen op diverse wijzen de sfeer verhogen. Kinderen kunnen zich vermaken op het springkussen en zelf ook in een auto (op maat) rijden. In het centrum van Sassenheim zullen diverse winkels en horecagelegenheden geopend zijn.

Vanuit het Voorhavenkwartier/Hoofdstaat zal om 13 uur een rit voor oldtimers door de regio starten, georganiseerd door René van Houten uit Noordwijk, bekend o.a. van Kom in de ka(r)s. Het oldtimerfestival en de rit zullen worden aangemeld bij de belastingdienst ter verkrijging van de wegenbelastingvrijstelling.