Paviljoen sassennest, kloppend hart Park Rusthoff

Direct na de opening in 2010 is het Sassennest het kloppend hart van Park Rusthoff.

Als een gezellige ontmoetingsplaats voor vrijwilligers en bezoekers van het park. Een prettige plek om te vertoeven en te genieten van een consumptie gedurende vier middagen in de week. In de winter lekker warm en knus binnen en in de zomer buiten op het gezellige en sfeervolle terras, waar volop genoten kan worden van het wijde uitzicht over het gazon van het grote eiland dat in de zomer bruist van sport en spel en ander vermaak. Het Sassennest vervult tevens een belangrijke functie tijdens de vele evenementen die in het park worden georganiseerd. Het is op afstand de mooiste trouwlocatie van de Bollenstreek en kan tevens gehuurd worden voor het organiseren van een party, jubileum, verjaardag, vergadering, etc.

Het Sassennest wordt gerund door een vast team van enthousiaste vrijwilligers maar vanwege de enorme belangstelling om het voor een activiteit te gebruiken zijn er steeds meer handen nodig voor de diverse taken die gedurende een dagdeel per week of per maand vervuld worden. Zoals het maken van de roosters en indeling vrijwilligers, inkoop, voorraadbeheer, informatie verschaffen aan huurders, faciliteren bij bruiloften en andere activiteiten. Het draaien van een bardienst en de bediening. Bovendien is de functie van coördinator vanaf januari a.s. vacant. Uiteraard geldt voor alle taken dat u altijd een of meerdere keren vrijblijvend mee kunt draaien.