Tijd voor Vrije Tijd in Park Rusthoff

Kennismaken met verenigingen en andere vrijwilligersorganisaties in Teylingen en genieten van allerlei demonstraties? Het kan allemaal tijdens het Vrijetijdsfestival Teylingen, op zaterdag 5 september 2015. Het Festival vindt plaats in Park Rusthoff te Sassenheim, van 11.00 uur tot 16.00 uur. Voor iedereen die op zoek is naar wat nieuws: hobby, sport of vrijwilligerswerk, is het de moeite waard om langs te komen. Wethouder Arno van Kempen verricht om 11.00 uur de aftrap van dit evenement.

Op het Vrijetijdfestival hebben vrijwilligersorganisaties de gelegenheid om zich te presenteren aan het publiek. Zo kan men onder begeleiding bij de duikvereniging een proefduik maken, zijn er optredens van muziekverenigingen en de Up2stage Musicalgroep. De scouting bakt pannenkoeken en bij het Repair Café Teylingen kunt u terecht voor reparatie van kapotte spullen.

En er zijn meer organisaties en verenigingen die u graag vertellen over hun activiteiten. Bent u op zoek naar een leuk vrijwilligersklus, vraag er eens naar bij een van de organisaties, of kom langs bij de Vacaturebank van Welzijn Teylingen. (Besturen van )vrijwilligersorganisaties kunnen elkaar ontmoeten bij het Bestuurscafé, waar ze ervaringen en tips kunnen uitwisselen.

Tegelijk met het Festival vindt ook de Kindervrijmarkt plaats in het Park. Om mee te doen is inschrijving noodzakelijk. 

Het Vrijetijdsfestival wordt op verzoek van de gemeente Teylingen georganiseerd door Welzijn Teylingen, in samenwerking met de evenementencommissie van Park Rusthoff.

Voor meer informatie over het Vrijetijdsfestival kunt u contact opnemen met Welzijn Teylingen, telefoonnummer: 0252 23 1805.