Ruim duizend bezoekers bij Parkdienst

Onder zeer goede weersomstandigheden is zondagmorgen 13 september 2015 de 12e Parkdienst gehouden in Park Rusthoff.

 Vanaf 07.00 uur was er volop activiteit in het park. Het podium werd neergezet, 1200 stoelen werden uitgeklapt en in rijen neergezet, geluidsmensen waren bezig om te zorgen dat alles goed te verstaan zou zijn en dat ook de luisteraars van de kerkwebradio de dienst thuis konden volgen.
Vanaf 9.15 uur kwamen de bezoekers het park in en vulden de lege stoelen zich.

Na het welkom door de voorzitter van de parkdienstcommissie begon pastoor Owel de dienst. Bij het moment met de kinderen kwamen de aanwezige kinderen naar voren voor een gesprekje. Daarna gingen zij naar de tafel van Make-A-Wish Nederland, de organisatie waar de opbrengst van de collecte naar toe gaat. Daar schreven zij een wens op een sterkaartje.

Dominee Moll verzorgde de verkondiging naar aanleiding van Matteùs 14, waarbij het thema WIE VOLGT verder werd uitgediept.
Later in de dienst bij de gebeden werden ballonnen met daaraan de wensen van de kinderen losgelaten.

Het gelegenheidsorkest bestaande uit leden van Adest Musica en Crescendo heeft alle samenzang begeleid. Bij het kindermoment speelde Doreth Fakkel
een trompetsolo.

De Oranjevereniging en de gezamenlijke kerken van Sassenheim kijken terug op een geslaagde oecumenische dienst in park Rusthoff, een mooie start van het kerkelijk seizoen en van de feestweek in Sassenheim.