Bruidfoto’s in het Park

“Jan Peter en ik zijn in september 2015 getrouwd. Alles was van te voren al prima geregeld. We zochten alleen nog een goede locatie voor onze bruidsfoto’s.”

Dit vertelde Jakoline die samen met haar man in Drachten woont. Ze kende Park Rusthoff al wel, want haar ene oma woont in Warmond en de andere oma in Sassenheim. Als ze op bezoek waren geweest bij de grootmoeders, liep het paar weleens door het park. Tijdens een dergelijke wandeling ging er een lichtje branden. ‘We waren het direct met elkaar eens. Op deze plek zouden we graag de trouwreportage willen laten maken! Dat is dus gelukt. Er zijn prachtige foto’s gemaakt. We waren er zo blij mee dat ik dat graag aan de mensen van het park wilde laten weten. Vandaar dat ik foto’s naar de website heb gestuurd. Leuk dat er nu ook een artikeltje bij komt.”

Jakoline liet ook weten dat ze aangenaam verrast was, dat Park Rusthoff er zo goed onderhouden en verzorgd uitzag. “De locatie was gewoon perfect. De bomen stonden er prachtig bij en al die paadjes tussen dat groen maakten het geheel wat speelser. Heel bijzonder allemaal. Zeker geen doorsnee park. De mensen die in Sassenheim wonen kunnen met recht trots zijn op “hun” park.”

13 februari 2016