Geslaagd lentefeest.

Knutselen en spelen tijdens geslaagd lentefeest 2016.

Afgelopen zaterdag was er een gezellige drukte in Park Rusthoff. Vanaf 08.00 uur waren vrijwilligers in de weer met het opzetten van de tenten. Er stond best nog wel wat wind, zodat de tenten goed vastgezet moesten worden. Om 12.00 uur was alles klaar voor het feest en al snel stonden de kinderen in de rij om kaartjes te kopen voor de verschillende workshops. Er was een leuke variatie aan workshops, voor elk wat wils, en slechts € 1,00 per stuk.

FotoL Lilian van RuitenEr zijn vele kabouters beschilderd en paasbloemstukjes en schilderijtjes gemaakt. Er zijn glitterfiguren voor t-shirts ontworpen en glittertattoos aangebracht door een echte lentefee. Kinderen wachtten geduldig om nagels te laten lakken en haren te laten vlechten. Voor het cupcake versieren waren weer veel liefhebbers. Daarnaast was het zelf bakken van een stokbroodje erg leuk en smulden groot en klein van de poffertjes.

Voor kinderen die zich nog eens extra wilden uitleven waren grote speelattributen op het eiland geplaatst en een rondje met paard en wagen was populair, ook daarvoor was er steeds een wachtrij.

Heel veel kinderen, ouders en opa’s en oma’s, en zeker ook de vrijwilligers, hebben genoten van een heerlijke middag onder een aarzelend voorjaarszonnetje in ons mooie park.