Zonovergoten Voorjaarsmarkt 7 mei 2016

De Evenementencommissie van Park Rusthoff organiseerde afgelopen zaterdag de jaarlijkse traditie: de dag voor Moederdag was het park gevuld met kramen voor de Voorjaarsmarkt.
De laatste jaren had de Voorjaarsmarkt last van het natte of stormachtige weer, maar dat gold niet voor deze editie: het zonnetje heeft de hele dag voor een prachtig evenement gezorgd.

Al vroeg waren de eerste kraamhouders aanwezig om één van de 75 kramen te vullen. Er werden prachtig frisgroene en kleurrijke planten en bloemstukken uitgeladen en lekkere hapjes uitgestald.

De bezoekers van de Voorjaarsmarkt wisten de weg goed te vinden naar alle leuke aanbiedingen van de markt: verzorgingsproducten, taart, chocola, sieraden, cadeaus en workshops waar de kinderen iets bijzonders voor moeder konden maken. Een aantal organisaties maakten promotie en mochten weer nieuwe leden of donateurs noteren.

Bij de tombola waren er prachtige prijzen te winnen. Deze waren beschikbaar gesteld door ondernemers uit Sassenheim en door kraamhouders van de Voorjaarsmarkt. Ook dit jaar was er weer een goede opbrengst, die geheel ten goede van Park Rusthoff komt.

Aan het eind van de dag vertrokken de organisatoren, bezoekers en kraamhouders met een tevreden gevoel, mooie cadeaus en hier en daar een zonverbrande neus. Kijk voor (meer) foto’s op deze link.