Medewerkers Sassennest op zoek naar versterking

“Jammer genoeg hebben we in de afgelopen tijd feestjes moeten weigeren. Niet leuk voor de mensen die op deze mooie locatie iets wilden vieren, maar ook voor ons team. Wij zeggen niet graag “nee” maar het feit is dat we op dit moment eigenlijk een tekort aan vrijwilligers hebben.”
Duidelijke taal van Winifred Kok. Zij is verantwoordelijk voor de reserveringen in het paviljoen in Park Rusthoff. Samen met Anne. v.d. Vlugt, assistent- reserveringen en regelmatig gastvrouw; Eric Dijkstra die voornamelijk de techniek en de voorraad van Het Sassennest regelt en Inge de Paus, die de roosters voor de ruim 20 gastheren- en vrouwen samenstelt, vormen zij met z’n vieren het team dat het visitekaartje is van Park Rusthoff.

“Het Sassennest is een ontmoetingsplaats voor veel dorpsgenoten en andere bezoekers uit de regio,” vult Anne v.d. Vlugt haar aan. Het is duidelijk voelbaar dat beiden Het Sassennest en de bezoekers daarvan, een warm hart toedragen. “De openingsdagen zijn woensdagmiddag, donderdagmiddag en zaterdag- en zondagmiddag, aldus Anne. “Daarnaast is het een trouwlocatie en kunnen hier kinderfeestjes, kraamfeestjes, recepties en verjaardagen worden gevierd. We werken zelfs met cateringbedrijven om het onze gasten 100 procent naar de zin te maken. Maar dan zullen we toch willen beschikken over meer mensen. Steeds meer mensen weten de weg naar Park Rusthoff te vinden, maar de werkzaamheden groeien ons viertjes een beetje boven het hoofd. De onderlinge samenwerking is uitstekend, maar we moeten nu toch een dringende oproep doen aan diegenen die hier regelmatig zijn te vinden. Mannen en vrouwen die zich een paar uurtjes per week willen inzetten, zijn meer dan welkom.”

“Ik ben zelfs bereid om mijn mailadres prijs te geven,” laat Winifred tot slot lachend weten. “Ik zou het super vinden als men een mailtje stuurt naar Winifredkok@zonnet.nl. Want hoe meer mensen positief reageren; des te meer kunnen wij betekenen voor een ieder die graag in het park komt.”

 

24-06-2016