Schooltuinen en Vlindertuin nu op hun mooist.

Volop zomer in juli 2016. Een wandeling door Park Rusthoff is in deze periode dan ook zeer de moeite waard. Alles bloeit en groeit.
Een oase van rust. Toch wordt er achter de schermen hard gewerkt door de vrijwilligers en zeker ook door de leerlingen van de basisscholen die een eigen tuintje bijhouden op de Schooltuinen. In de zomervakantie zijn zelfs iedere woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur de poorten van de schooltuinen open en kan een ieder zien hoeveel plezier de kinderen hebben om “hun” tuin alle aandacht en zorg te geven. Tot en met 19 augustus zijn de kinderen gezamenlijk druk in de weer met onkruid verwijderen, de plantjes bij te houden en te oogsten. Familie en vrienden van die jonge tuiniers zijn uiteraard ook van harte welkom. En als men dan toch op dat tijdstip in het park vertoeft, is een kijkje nemen bij de ingang van de Kerklaan ook een regelrechte aanrader: Wat een kleur en fleur in de Vlindertuin! Genieten dus in de zomerse avondzon van al dat moois dat in ons eigen park te vinden is.