Park Rusthoff zelfs in Kerstsfeer.

Het was zondagmiddag 18 december 2016 opvallend druk en reuze gezellig in het centrum van Sassenheim.
Dit had uiteraard alles te maken met de grote kerstmarkt in de Hoofdstraat. Maar ook met het feit dat veel jonge kinderen hadden gehoord over een metershoge boom die in het park zou zijn versierd en die ze met eigen ogen wilden zien. Ze werden zeker niet teleurgesteld. Een pracht gezicht al die feestelijke kerstballen en andere versiersels. De boom heeft zelfs een naam, namelijk De Spontane Kerstboom. Van wietoentertijd het idee was om de boom “aan te kleden” is niet bekend. Wel een superleuke en inmiddels bijna traditionele suggestie, want het gebeurt nu alweer een paar jaar.

Na de feestdagen wordt de boom weer afgetuigd. Een hele klus voor de parkvrijwilligers, maar toch zijn er in de decembermaand weer heel wat kleintjes blij gemaakt met deze bonte versiering De mondjes vielen open en de oogjes straalden bij het zien van deze fraai versierde sfeerboom. Compliment!