Park Rusthoff eindpunt “van de kaart”

Omdat op woensdag 8 maart 2017 de opnamen vanwege het kletsnatte weer zijn gestaakt, gaat het opnemen op zaterdag 18 maart a.s. in de herkansing en zal het Sassennest in Park Rusthoff alsnog gaan fungeren als eindpunt van het programma “Van de kaart” van Omroep West.

Presentator Jet Sol zal die dag om negen uur ’s morgens met cameraman Cees en cameravrouw Annelies op een nader te bepalen plek in Sassenheim van start gaan. De bedoeling van het programma is om vanuit die plek in één rechte lijn bij het eindpunt uit te komen. Op hun route zullen zij gesprekken voeren met Sassenheimers die zij op hun route ontmoeten, koffie, thee of iets fris met iets er bij ritselen maar bovenal diverse obstakels moeten slechten. Zo zullen ze dwars door onder andere woonhuizen en bedrijfsgebouwen heen gaan, over schuttingen, schuren en gebouwen klimmen en als het nodig is om consequent de rechte lijn te kunnen blijven volgen ook door of over sloten en andere waterpartijen heen moeten om tenslotte het eindpunt te bereiken, uiteraard zonder van de rechte lijn af te wijken. Als eindpunt heeft Omroep West gekozen voor Park Rusthoff alwaar Jet, Cees en Annelies ergens tussen 16.00 en 17.00 uur bij het Sassennest zullen arriveren. Bestuursleden van de Stichting Beheer Park Rusthoff, van de Stichting Vrienden van Park Rusthoff en de vele vrijwilligers van het park zullen hen daar ontvangen.

De uitzending staat gepland voor donderdag 30 maart a.s. welke is te bekijken via het TV kanaal van Omroep West (Ziggo kanaal 30) of online: http://www.omroepwest.nl/tv/programma/170000131/Van-de-Kaart