Vooraankondiging Oldtimersfestival

In 2016 was het Oldtimerfestival een geweldig succes, daarom organiseert de Evenementencommissie van Park Rusthoff, samen met een aantal oldtimer-enthousiastelingen en de TOV Sassenheim, op zondag 20 augustus 2017 wederom een Oldtimerfestival in Sassenheim.

Van 12 tot 16 uur zijn vele oldtimers te bewonderen in en om Park Rusthoff. Bij diverse kraampjes worden allerlei aanverwante artikelen aangeboden en uiteraard ook voldoende eet- en drinkwaren .
Evenals vorig jaar wordt de muzikale omlijsting verzorgd door een fantastische live Rock en Roll band terwijl er voor de kinderen een aantal andere attracties zijn zodat het hele gezin zich kan vermaken. Daarnaast zullen er in het centrum van Sassenheim diverse winkels en horecagelegenheden speciaal voor het oldtimer-publiek geopend zijn.
Bij de Hoofdingang van Park Rusthoff aan de Hoofdstraat start om 13 uur een rit voor oldtimers door de regio. De rit wordt georganiseerd door René van Houten uit Noordwijk, bekend o.a. van Kom in de ka(r)s. Na afloop van de rit worden de deelnemende oldtimers in de Hoofdstraat opgesteld.
U bent van harte welkom om al dit moois te komen bewonderen in en om Park Rusthoff.

Hoe kunt u meedoen aan dit evenement voor brommers, motoren en auto’s ouder dan 1990?:
Binnenkort kunt u zich inschrijven via deze website.