Open avond schooltuin

Op woensdag 28 juni 2017 wordt tussen 19.00 en 20.30 uur weer de jaarlijkse open avond gehouden op de schooltuin in Park Rusthoff waar iedereen van harte welkom is.
Kort geleden heeft het vrijwilligersteam van de schooltuin in Park Rusthoff de 1e Teylinger Vrijwilligers Prijs gewonnen. Op deze open avond bieden wij u een mooie kans om eens te komen kijken wat er allemaal wordt gepresteerd en gerealiseerd in dat deel van het park.

Elke week komen daar, onder leiding van een team van altijd gemotiveerde vrijwilligers, ongeveer honderdveertig kinderen van groep zeven van vier Sassenheimse basisscholen onder schooltijd samen om te werken aan een uniek project. Het gaat dan ook om veel meer dan alleen maar een schooltuintje. Daarom heeft deze groep enthousiaste vrijwilligers ook die bijzondere prijs gekregen. Loop die avond maar eens door het hek die tuin in en laat u verrassen door de veelzijdigheid van het schooltuinproject. De tuin ligt vlak achter voorheen Villa Rusthoff, die onlangs is gesloopt.