Vrijwilliger organisatie Sassennest gezocht

Naast de reguliere openingstijden is paviljoen Het Sassennest,midden in Park Rusthoff te Sassenheim, tevens een zeer geliefde trouwlocatie en worden er regelmatig feesten, partijen, jubilea, etc. gehouden.

Om voor de indeling van de vrijwilligers maandelijks een rooster te maken zoeken wij een accuraat persoon die eens in de maand deze belangrijke taak op vrijwillige basis op zich wil nemen. Uiteraard word je ingewerkt en krijg je de gelegenheid om op proef vrijblijvend mee te draaien.

Voor alle informatie en aanmelding kan je bellen met de beheerder van Het Sassennest, Karin ter Beest. Zij is telefonisch bereikbaar op 06-53723013.
Het paviljoen kan altijd vrijwilligers gebruiken voor de reguliere openingstijden voor een praatje en om koffie en thee te schenken.
Tevens voor de feesten en partijen, administratie en klein onderhoud, etc.