Halloween in Park Rusthoff

Op zaterdag 28 oktober 2017 is het weer zover: Voor alle kinderen tot 12 jaar die van griezelen houden organiseert de Evenementencommissie van Park Rusthoff de jaarlijkse Halloween Park Party. Voor alle heksen en tovenaars van Sassenheim en omstreken wordt park Rusthoff omgetoverd in ‘Heksenheim’.

Er is iets vreselijks gebeurd in Heksenheim: Heks Dikke Teennagel heeft een vloek uitgesproken over iedereen die zich tijdens Halloween verkleedt: Zij blijven altijd even griezelig en lelijk, ook al zie je dat niet zelf in de spiegel. Gelukkig kan de Goede Heks een toverdrank brouwen om deze afschuwelijke vloek ongedaan te maken. Kunnen de kinderen van Sassenheim de Goede Heks helpen om ingrediënten te verzamelen en het toverdrankrecept compleet te maken? Om 20.45 uur weten we het; dan zal de Goede Heks haar toverdrank in de grote heksenketel brouwen.

Voor dit spannende Halloweenfeest zijn de organisatoren al druk bezig om van Park Rusthoff een echt hekseneiland te maken. Samen met Scouting Scojesa worden decoraties gemaakt, pompoenen uitgesneden en van het park een griezelig Halloweenpark gemaakt.

Alle bezoekers van de Halloween Park Party mogen verkleed komen: de kinderen maar ook hun ouders. Kom bijvoorbeeld als een griezelige heks, een coole tovenaar, een lief spookje of een enge piraat? Jullie zijn allemaal welkom.
Het park gaat om 18.30 uur open en als om 19.00 uur de kerkklok slaat begint het feest. Voor de jongste kinderen is er een lampionnenoptocht naar het eiland. Daar kun je allerlei griezelige spelletjes doen. Daarna is het tijd voor de echt stoere kinderen. Zij mogen in de buitenring op griezeltocht. Wat – en vooral wie – zullen ze daar tegenkomen? Kom maar mee griezelen dan ontdek je het vanzelf. Het feest is afgelopen om 21.00 uur.

De kaartjes voor de Halloween Park Party zijn vanaf zaterdag 7 oktober 2017 te koop. Ze zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar bij Primera Sassenheim, The Read Shop en bij IJs en Snackpaleis Parkzicht.

Om het feest te laten slagen zijn we nog op zoek naar mensen die willen helpen. We zoeken vrijwilligers die tussen 10.00 en 16.00 uur willen helpen om het park griezelig aan te kleden. Ook zoeken we nog vrijwilligers die tijdens de Halloween Park Party willen figureren als spook, heks of piraat, maar ook mensen die liever als begeleider of bewaker willen helpen. Na afloop van het feest is ook nog veel hulp nodig om alles weer af te breken. Je kunt je aanmelden bij Paula Vreeburg: halloweenrusthoff@gmail.com of tel. 06-27492436.