Meer dan welkom!

Op zondag 17 september 2017 om 10.00 uur is er weer de jaarlijkse Parkdienst.

Een viering van de gezamenlijke christelijke kerken van Sassenheim midden in het dorp. De kerk komt dan heel nadrukkelijk naar buiten. We komen dan wel niet uit de kast als christenen, maar uit de kerkgebouwen. De voorbereidingscommissie is al volop aan de gang. Pastor Owel en dominee Moll mogen weer samen voorgaan en ‘Kleintje Pils’ speelt! Er wordt dus een heleboel voor u gedaan. Maar u mag, kan (en eigenlijk ook moet) zelf ook aan de gang. Meestal aarzelen wij om een ander, andere gezinsleden, familie, vrienden, buren of collega’s, mee uit te nodigen om mee te gaan naar een kerkdienst. We zijn daar in alle bescheidenheid zo terughoudend in. Misschien zouden we daar trouwens ook eens wat meer lef voor moeten hebben. Wat zegt het over onszelf, als we zo weinig uitnodigend durven te zijn? Nu heeft u de kans. Bedenk eens wie u uitnodigt voor 17 september: ‘Zeg, heb je zin om mee naar het park te gaan?’ Ik ga naar het park…. en ik neem mee…. (vul zelf in)
Bij slecht weer wordt uitgeweken naar de Pancratiuskerk.