Flinke schade aan hekwerk.

Omstreeks 15 september 2017 is er een flinke schade ontstaan aan het hekwerk van Park Rusthoff te Sassenheim, recht tegenover het Notariskantoor De Ruiter aan de J.P. Gouverneurlaan. Vermoedelijk is daar iemand met zijn of haar auto vanuit een parkeervak, dat ter plekke haaks op het hekwerk ligt, met een behoorlijke vaart tegen het hekwerk beland. Bijgaande foto laat zien dat de schade aanzienlijk en derhalve een enorme schadepost voor de Stichting Beheer Park Rusthoff (SBPR) is.

Degene die deze schade heeft veroorzaakt wordt daarom vriendelijk verzocht zich te willen melden via het e-mailadres van de voorzitter van de SBPR, Ronald van de Graaf, avandegraaf@gmail.com. N.B. U bent hier voor verzekerd. Indien u uw naam en telefoonnummer door wilt geven wordt er door Ronald contact met u opgenomen. Mocht u getuige zijn geweest van dit voorval dan verzoeken wij u om ook via dit e-mailadres te willen reageren of anoniem bij de politie via tel. 0800-7000 of meldmisdaadanoniem. nl