Paul ten Velden voorzitter

“Park Rusthoff is niet zomaar ‘een stukje grond’ hè? Het park en Het Sassennest zijn belangrijke ontmoetingsplaatsen. Jong en wat ouder komen hier graag.” Paul ten Velden is razend enthousiast over de activiteiten die in het park worden georganiseerd.

Sinds 1 januari 2018 heeft hij het voorzittersstokje van Ronald van de Graaf overgenomen en zo te merken heeft hij veel plezier in zijn nieuwe ‘baan’.
Paul :“Na mijn pensionering is het fijn om maatschappelijk bezig zijn,dat is toch mooi? ” vraagt de kersverse voorzitter zich af. “Overigens was ik al drie jaar vicevoorzitter en nu voorzitter. Ik heb er veel zin in.” Duidelijke taal.
Ongeveer 150 vrijwilligers, die zich op allerlei manieren inzetten voor Park Rusthoff, kunnen rekenen op een enthousiaste ‘bestuurder’ die met plezier praat over de leuke activiteiten die er o.a. plaatsvinden: De barbecue, de Old Timer Show, Halloween. “Om daarnaast ook meer nadruk te leggen op de historische aspecten van ons park hebben we ons aangesloten bij de Erfgoedtafel Landgoederenzone, een initiatief van de provincie Zuid-Holland. Mogelijk kunnen wij via deze weg subsidie krijgen voor het project Kerklaan”. Natuurlijk komen er ook andere onderwerpen ter tafel zoals het “Villa Rusthoff-plan.” Daarover hebben we regelmatig contact gehad met Bosch en Slabbers Landschapsarchitecten, zij adviseren ons bij het bepalen van ons standpunt. Gelukkig is de samenwerking met de Gemeente Teylingen goed. Eind 2018 loopt de overeenkomst met hen af en we gaan er vanuit dat deze op een goede wijze verlengd zal worden.”aldus ten Velden. “Overigens werkt dit werk aanstekelijk en ik doe het met plezier.” Paul ten Velden is momenteel een druk bezette man. Bij het Teylingereind zit hij in de Commissie van Toezicht; hij is penningmeester bij de Rotary en nu dus voorzitter van het park. De bezoekers van Park Rusthoff kunnen in de nabije toekomst heel wat verwachten van deze enthousiaste en kundige persoonlijkheid.