Voortgang metamorfose entree Kerklaan

De daadwerkelijke metamorfose van de entree aan de Kerklaan is van start gegaan en wel met de aanleg van een nieuwe opslag voor takken, snoeiafval, bladeren, etc.

Deze opslag bevond zich voorheen nabij de eerste sloot, vanaf de entree Kerklaan het park in, hetgeen aldaar voor een bijzonder rommelige aanblik zorgde maar is daar nu voor goed verdwenen. Op die plek zijn onlangs een aantal rododendrons geplant en meer beplanting zal weldra volgen zodat dan op deze plek alle sporen van wat ooit een rommelige opslag was, voor goed zullen zijn uitgewist en zodoende een geheel zal gaan vormen met de hoge kwaliteit van de rest van het park. De nieuwe opslag bevindt zich thans achter het hek, uiterst rechts van de entree. Door middel van een aantal stevige hardhouten palen, is met gaaswerk een flinke besloten ruimte ontstaan. Tegen het gaaswerk is met hedera een begroeiing aangebracht en door de huidige hoogte van deze hedera wekt het de indruk alsof de opslag hier al maanden staat.De nieuwe opslag bevindt zich tegen het hek aan de Kerklaan zodat deze eenvoudig vanaf de Kerklaan door vrachtauto’s met een grijper geleegd kan worden.De eerste aanzet tot de algehele metamorfose is nu dus gereed. Van de verdere voortgang zullen wij u hier op de hoogte houden.