Afscheid penningmeester Carlo Juffermans

Onder het genot van een rijkelijk verzorgd hapje en een prima drankje in paviljoen het Sassennest, heeft het bestuur van de Stichting Beheer Park Rusthoff (SBPR) op vrijdag 9 maart j.l. officieel afscheid genomen van de immer actieve penningmeester Carlo Juffermans.

In juli 2004 is Carlo aangetreden als penningmeester van de SBPR. Het eerste wat hij deed was het opzetten van een boekhouding op professionele leest. Daarnaast verrichtte hij allerhande hand- en spandiensten en had oog voor misstanden in het park.Toen de Stichting Vrienden van Park Rusthoff (SVPR) had besloten om te beginnen met het werven van sponsors was Carlo ook direct van de partij. De SVPR was natuurlijk uitermate blij om hem in het wervingsteam te hebben want als geboren Sassenheimer kent Carlo de helft van alle Sassenheimers en de andere helft kent Carlo. Ook bij bedrijven stond de deur voor Carlo wagenwijd open en wist hij vele sponsors te scoren.

In zijn persoonlijk afscheidswoord roemde de onlangs teruggetreden voorzitter, Ronald van de Graaf, de vele verdiensten die Carlo in de afgelopen veertien jaar voor het park heeft gehad. Wij zullen hem node missen. Carlo vindt het echter welletjes nu, na gedurende vijf en dertig jaar middels diverse functies bestuurlijke verantwoording te hebben gedragen. Ook de huidige voorzitter, Paul ten Velden, was een en al lof over Carlo. Als dank voor zijn enorme inzet zal er in het park een boom voor hem worden geplant, voorzien van een plaquette. Bovendien ontving hij een bon om met zijn gezin gezellig uit eten te gaan. Gelukkig gaat Carlo niet helemaal voor Park Rusthoff verloren want hij heeft aangeboden om klusjes op te knappen en waar mogelijk te bemiddelen. Paul zei dat wij daar heel graag gebruik van zullen maken.