Oldtimerfestival in Sassenheim 2018

In de drie voorgaande edities was het Oldtimerfestival een geweldig succes, vele duizenden bezoekers hebben genoten van oude auto’s, bromfietsen en motoren, legervoertuigen, brandweerauto’s, de bus toer met een originele NZH bus uit 1960 en noem maar op. Daarom organiseert de Evenementencommissie, samen met een aantal oldtimer-enthousiastelingen dit jaar wederom een Oldtimerfestival in en rond het prachtige Park Rusthoff te Sassenheim.

U bent van harte welkom op zondag 2 september in het Park Rusthoff waar van 12 tot 16 uur ruim 100 prachtige oldtimers zijn te bewonderen. Van klassieke auto’s, motoren en brommers tot oude brandweerauto’s en legervoertuigen. Van alles is er te zien. Bij de diverse kraampjes worden allerlei aanverwante artikelen zoals miniatuurautootjes aangeboden en op de foodplaza kan de inwendige mens worden versterkt. Evenals vorig jaar wordt de muzikale omlijsting verzorgd door de fantastische live Rock en Roll band Mainline 55 terwijl er voor de kinderen een aantal andere attracties zijn zodat het hele gezin zich kan vermaken.
Bij de Hoofdingang van Park Rusthoff aan de Hoofdstraat start om 13 uur een rit voor oldtimers door de regio. De rit wordt georganiseerd door René van Houten uit Noordwijk, bekend o.a. van Kom in de ka(r)s. Na afloop van de rit worden de deelnemende oldtimers in de Hoofdstraat opgesteld.

U bent van harte welkom om al dit moois te komen bewonderen in en rond het Park Rusthoff.
Voor vragen kunt u zich richten tot de organisatie: oldtimerrusthoff@gmail.com of contact Ton Wijsman 06-51153417/ John van Beek 06-39021399

U kunt zich hier inschrijven voor de oldtimerrit voor auto’s en motoren

U kunt zich hier inschrijven voor de brommer oldtimerrit

en hier voor het tentoonstellen in het park

Voor meer informatie over het Oldtimerfestival: zie de nieuwspagina.