Fietsjes versieren voor Kindercorso 21 april 2018

Op zaterdag 21 april 2018 organiseert De Teylingen Ondernemers Vereniging (TOV) in samenwerking met speeltuin DVV, Speeltuin Beatrix en de Evenementencommissie van Park Rusthoff traditiegetrouw het Kindercorso in Sassenheim.
Hiervoor kunnen alle kinderen van Sassenheim op vrijdag 20 april 2018 hun fietsjes komen versieren tussen 18.30 en 19.30 uur. Dit kan in Park Rusthoff op de Rode Loper (bij de ingang aan de Hoofdstraat) of bij Speeltuin Beatrix. Kinderen hoeven geen lid te zijn van een speeltuin. Aanmelden is niet nodig. Door verschillende lokale bloemenhandelaren worden prachtige bloemen beschikbaar gesteld. Maar wees op tijd, want op = op.

Zaterdag 21 april 2018 start om 11.00 uur voor de deur van Apotheek Sassenheim (Hoofdstraat 190) de optocht van het Kindercorso. Ook dit jaar wordt de muzikale ondersteuning weer verzorgd door de Jeugdband van Adest Musica. Verzamelen vanaf 10.30 uur.

Dit is de route van de Kindercorso-optocht: Hoofdstraat – Kerklaan – Voorhavenkwartier – Vaartkade – Hoofdstraat. De optocht eindigt op het plein bij de Xenos voor. Hier krijgen alle deelnemertjes een lekkere traktatie.

Voor de laatste berichten over het Kindercorso kunt u terecht op de website van de Teylingen Ondernemers Vereniging: www.teylingenov.nl/sassenheim