Nieuwe website Park Rusthoff

Gezien de razende snelheid waarin de digitale wereld zich constant vernieuwt en aanpast was de leeftijd van de oude website van Park Rusthoff, ruim acht jaar, een oude grijsaard met steeds meer gebreken en mankementen. Ondanks alle updates was de website technisch verouderd.

Daarom ging deze op maandag 11 juni j.l. offline en is er die dag hard gewerkt om gegevens op de nieuwe website over te zetten. Tevens een nieuwe opmaak met meer mogelijkheden om teksten en foto´s beter te presenteren en een prominente plek voor nieuwsberichten op de homepage, zodat iedereen direct geïnformeerd is over het laatste nieuws. Dit zal zorgen voor een frissere uitstraling die beter past bij de huidige tijd met een vriendelijker gebruikersgemak.

Vanaf dinsdag 12 juni a.s. is de nieuwe website online. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe website.