Oldtimer Festival Park Rusthoff

Na 3 zeer succesvolle edities organiseert de Evenementencommissie van Park Rusthoff, tezamen met een aantal enthousiaste oldtimereigenaren, op zondag 2 september 2018 weer een Oldtimerfestival in en rond het Park Rusthoff in Sassenheim.

Van 1200 tot circa 1600 uur zullen die dag in het park vele oldtimers (auto’s, brommers, motoren, brandweerauto’s en andere bijzondere voortuigen) te bewonderen zijn. Tevens zijn er een aantal kramen die iets te maken hebben met oldtimers.

Het geheel zal wederom worden bijgestaan door de Rock en Roll band Mainline 55. Voor de inwendige mens is er een Food Plaza waar diverse versnaperingen kunnen worden aangeschaft. Kinderen kunnen zich vermaken op de springkussens en diverse andere attracties.

Behalve in het park zullen er dit jaar ook enkele activiteiten plaatsvinden op het Voorhavenkwartier.

Vanaf het Boschplein en de J.P. Gouverneurlaan start om 1300 uur een auto-oldtimerrit. Na afloop van de rit kunnen de auto’s in de Hoofdstraat en Boschplein te bewonderen zijn.

Nieuw dit jaar is de brommer-oldtimer rit. Deze rit start om 1300 vanaf het Boschplein. De oude brommers zullen na de rit worden opgesteld nabij de hoofdingang van het park.

Voor meer informatie en/of inschrijven kunt u terecht op de pagina Oldtimerfestival, bij  Activiteiten > Evenementen of bij Ton Wijsman 06-51153417 of John van Beek 06-39021399