Parkdienst in Park Rusthoff zondag 16 september

Dit jaar vieren we de 15e Parkdienst op zondag 16 september 2018 om 10.00 uur, bij goed weer in het Park, bij slecht weer in de St. Pancratiuskerk. Het thema is ‘Heb je de smaak al te pakken’ en de preek zal gaan over de Bruiloft te Kana. Voorgangers zijn Pastoor Owel die al voor de 15e keer hierbij betrokken is en Dominee Betting.

De muzikale medewerking zal verzorgd worden door Soul2Soul, een enthousiaste zanggroep. Voor de kinderen zijn ook activiteiten en wij vragen weer hun medewerking aan de dienst.

Het collectedoel is dit jaar voor Stichting Beheer Park Rusthoff. Na 15 jaar wil de Parkdienstcommissie haar dankbaarheid tot uitdrukking brengen voor het feit dat wij al voor de 15e keer in park zo gastvrij zijn ontvangen.

De Parkdienst zal dit jaar voor het laatst in deze vorm gehouden worden. Volgend jaar zal er vermoedelijk een andere opzet zijn. Dus zijn we op zoek naar nieuwe ideeën. Daarvoor wordt ook u uitgedaagd en gevraagd mee te denken en om uw inbreng! U ontvangt bij de liturgie een los formuliertje waarop u uw idee kunt invullen, deze kunt u in leveren in de daarvoor bestemde bussen die verspreid staan in het park.

Direct na de Dienst bieden wij u koffie of thee met overheerlijke cake aan die door vele Sassemers gebakken zijn. En na afloop een heerlijk glaasje wijn een stukje hartige taart!
Laat het u beide lekker smaken!

Deze Parkdienst zal rechtstreeks uitgezonden worden via de website van de kerken. Heeft u hierover vragen dan kunt u een mail sturen naar Parkdienstsassenheim@gmail.com.

De Raad van Kerken en de Oranje Vereniging Sassenheim heten u weer van harte welkom in het park!

De Parkdienstcommissie