Halloween Park Party, zaterdag 27 oktober 2018

Op zaterdag 27 oktober 2018 is het weer zover: Voor alle kinderen tot 12 jaar die van griezelen houden organiseert de Evenementencommissie van Park Rusthoff de jaarlijkse Halloween Park Party. De organisatie is al druk bezig om samen met Scouting Scojesa Park Rusthoff om te toveren tot Begraafplaats Rusthoff. Op deze Begraafplaats zijn een aantal geesten uit hun graven verdwenen. De doodgraver wil die geesten graag weer terugbrengen naar hun graven maar heeft daar wel wat hulp voor nodig van de kinderen van Sassenheim. Kunnen de kinderen de geest vinden van de onthoofde ridder of de geest van de dief? Ga op zoek naar de grafzerken op Begraafplaats Rusthoff en vind de juiste geest! Griezelig!

Alle bezoekers aan de Halloween Park Party (kinderen èn hun ouders) mogen verkleed komen: als spoken, geesten of andere beesten: Je bent van harte welkom. Het park gaat om 18.30 uur open en als om 19.00 uur de kerkklok slaat begint het feest. Voor de jongste kinderen is er een lampionnenoptocht naar het eiland. Daar kun je allerlei griezelige spelletjes doen. Daarna is het tijd voor de echt stoere kinderen. Zij mogen in de buitenring op griezeltocht om de doodgraver te helpen om de geesten naar hun graf te brengen. Wat – en vooral wie – zullen ze daar tegenkomen? Kom maar mee griezelen dan ontdek je het vanzelf. Het feest is afgelopen om 21.00 uur.

De kaartjes voor de Halloween Park Party zijn vanaf zaterdag 6 oktober 2018 te koop. Ze zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar bij Primera Sassenheim, The Read Shop en bij IJs en Snackpaleis Parkzicht.

Om ook dit jaar weer dit evenement te laten slagen is de organisatie nog op zoek naar vrijwilligers: Ligt jouw talent bij het laten schrikken van anderen (althans als je 16 jaar bent of ouder bent) of wil je wel eens weten hoe je pompoenen uitholt, wil je helpen met de catering voor onze ruim 100 vrijwilligers of vind je het leuk om voor onze jongste bezoekers griezelige activiteiten te begeleiden, meld je dan aan bij Paula Vreeburg halloweenrusthoff@gmail.com of tel. 06-27492436.