Geslaagd griezelig Halloween

Zaterdag 27 oktober 2018 werd Park Rusthoff weer omgetoverd in een griezelig park. Het park werd voor de 15e keer overgenomen door spoken, geesten en andere beesten: het was Halloween in Park Rusthoff.

Om klokslag 7 uur toverden de kinderen van Sassenheim samen met de heks van Halloween het park open: Park Rusthoff was geen wandelpark meer, maar werd omgetoverd tot Begraafplaats Rusthoff. Daar waren geesten uit hun graven verdwenen. Gelukkig konden de kinderen van Sassenheim de doodgraver helpen om alle geesten terug te brengen naar hun graven. De geest van de onthoofde ridder spookt niet meer rond, net zoals de geesten van de aangereden fietser, ontplofte professor, vermoorde bruid, neergeschoten soldaat, Dracula, leeuwentemmer, fietser, kat, jager en natuurlijk de opgehangen dief. Het was ’s avonds een stuk rustiger in Sassenheim.

Tussen het zoeken naar al deze geesten door, konden de kinderen allerlei leuke en spannende activiteiten doen: een snoepspookje knutselen, bowlen met geesten, luisteren naar griezelige verhalen van de verhalenverteller, enge snoepjes happen in het snoephuisje, griezelen bij de Halloween-voeldozen, gooien met ledematen, betoverde limonade drinken en natuurlijk je griezelbestendigheid testen met de spookachtige spiraal.

Gelukkig was er voor de stoere kinderen nog veel meer spannends te beleven: het buitengebied van Park Rusthoff was omgetoverd in een griezelparadijs. Het was er stikdonker met net genoeg licht om te zien wat er allemaal in het bos verstopt zat: heksen, tovenaars, zombies, griezels, vogelverschrikkers en spoken maakten met enge kreten en spookachtige geluiden de kinderen aan het schrikken; kortom: een ouderwets griezelig Rusthoff-Halloween.

Aan het eind van de avond verstomde het gegil. Met ter afsluiting een fraaie lichtshow met creepy muziek keerden de laatste geesten naar hun graven terug en kon Park Rusthoff weer worden teruggegeven aan de wandelaars op zondagochtend.

Onderstaand een selectie van de foto’s. Voor meer foto’s bezoek ons op Facebook. (Klik onderaan de pagina)

[nggallery id=32]