Kerstwandeling in Park Rusthoff

Zaterdag 22 december kun je het Kerstverhaal beleven!! Ga je mee ruim 2000 jaar terug in de tijd naar het land Israël en wandel van Nazareth naar Bethlehem op zoek naar het pasgeboren kindje Jezus.

De gezamenlijke kerken van Sassenheim organiseren in samenwerking met de Oranjevereniging Sassenheim en Park Rusthoff/ Sassennest deze kerstwandeling. De wandeling is vooral leuk voor gezinnen met kinderen en verder ook voor iedereen die het kerstverhaal wil beleven.
Tijdens de wandeling door Park Rusthoff beleef je het kerstverhaal, de reis begint in Nazareth en je gaat op zoek naar het kindje Jezus in de stal in Bethlehem. Onderweg ontmoet je de herders met hun schapen, de engelen en natuurlijk Jozef en Maria met hun ezel. Bij de herberg kun je even rusten en je opwarmen aan de chocolademelk.
Tussen 17.00 en 19.00 uur kun je de wandeling starten. Iedere 5 minuten zullen Romeinse wachters een groep wandelaars toelaten om langs de taferelen van het kerstverhaal te wandelen. De wandeling duurt ongeveer 45 minuten. 

Start: bij de hoofdingang van park Rusthoff aan de Hoofdstraat.
Aan het einde van de wandeling in de stal bij het kindje Jezus zal een bijdrage gevraagd worden voor de Stichting Jarige Job: ieder kind verdient een verjaardag.