Vrije Tijd Festival, afgelast 15-06-2019

Helaas is het Vrijetijdsfestival afgelast. Door de vele regenbuien is het gras zo nat dat het festival helaas moest worden afgelast.

 

Zaterdag 15 juni is het Vrijetijdsfestival in Park Rusthoff. Het festival wordt om 11.00 uur geopend door burgemeester Breuer. Dit jaar doen er dertig deelnemers mee en is er een goede mix van cultuur, theater, sport en belangenorganisaties.

Alle verenigingen er organisaties laten op een actieve manier zien wie zij zijn en wat zij doen. Direct na het openingswoord van burgemeester Breuer start het eerste optreden verzorgd door de aspiranten van Adest Musica. De hele dag door zijn er op het middenveld demonstraties, optredens en clinics. Bezoekers van jong en oud kunnen meedoen aan diverse activiteiten zoals een muziekinstrument bespelen, een scoutingactiviteit of een korfbal- badminton- of rugbytraining volgen. Echte waaghalzen kunnen een proefduik maken in het waterbassin van een duikvereniging. Het festival sluit om 16.00 uur.

Voor de allerkleinsten is er bij de ingang aan de Hoofdstraat een springkussen en kinderen kunnen bij elke kraam een opdrachtje doen waarmee een ijsje valt te verdienen.
Nieuw dit jaar is een verloting waarbij de verenigingen zelf prijzen beschikbaar stellen zoals gratis kaartjes voor een voorstelling of een leuke workshop maar er zijn ook heel veel leuke kleine prijzen te winnen. Promotieteam van Welzijn Teylingen lopen rond in het park en het dorp om de lootjes te verkopen.
Kosten van een lot: € 0,50. Bij de statafel van Welzijn Teylingen kan gecontroleerd worden welke prijs men heeft gewonnen.

 

Voor het programma: klik op het logo van Welzijn Teylingen