Lentekriebels werken in Park Rusthoff

Het mooiste seizoen van het jaar, de lente, is weer begonnen. De dagen worden langer, de zon staat hoger en de temperatuur stijgt voelbaar. Hierdoor gaat het gras weer groeien en de knoppen van de vele bomen staan op springen om snel te veranderen in jonge frisgroene bladeren. Ook de voor Park Rusthoff zo karakteristieke Rhododendrons zullen weldra uitbundig bloeien.
Op het terras van het Sassennest is het gezellig druk en op het grote eiland wordt volop gesport, gestoeid of gewoon lekker ontspannen genoten van de overvloedige zonnestralen.
De vele soorten dieren in het park laten zich ook niet onbetuigd. Volop jonge eendjes zwemmen eigenwijs achter hun moeder aan in de vele singels die het park rijk is en op en rondom de kinderboerderij lopen trotse kippen en pauwen, op de voet gevolgd door hun jonge kroost en alle vogels zingen hun mooiste lied.
Wat is Park Rusthoff nu toch een prachtige plek om te vertoeven. Verreweg de allermooiste plek van Sassenheim die door de inwoners dan ook vaak vol trots hun eigen achtertuin wordt genoemd. Niet alleen om te vertoeven maar waar het aantal van ruim 160 mensen uit alle lagen van de bevolking ook graag als vrijwilliger hun steentje bijdragen aan het onderhoud en verzorging van dit prachtige park. Om de huidige hoogstaande kwaliteit van Park Rusthoff te waarborgen en vooral te handhaven zijn er momenteel in diverse functies nog meer vrijwilligers nodig.

 Voor wie nu ook de lentekriebels krijgt om met een gezellige groep mensen in de vrije natuur de handen uit de mouwen te steken verwijzen wij u naar de pagina vacatures.