Fietsjes versieren voor Kindercorso

 Op vrijdag 12 april jl. konden de kinderen van Sassenheim op de Rode Loper van Park Rusthoff hun fietsjes en andere vervoermiddelen versieren voor het Kindercorso, een dagje later. Al vroeg waren de eerste kinderen er zeer enthousiast met hun fietsjes, steps, bolderwagens, skelters en een enkele rolstoel aanwezig. Bij de vrijwilligers van het park en de speeltuinverenigingen konden de kinderen bloemen en een blok steekschuim ophalen. De bloemen waren ook dit jaar weer gesponsord door de winkeliers van Sassenheim. Samen met hun vaders, moeders maar ook opa’s en oma’s werden de mooiste bloemen vastgemaakt aan de fietsjes. Na een uur waren alle bloemen opgebruikt en alle vervoermiddelen prachtig versierd. Er was sprake van een complete metamorfose. Zaterdagmorgen trok er dan ook een fleurig Kindercorso door het centrum van Sassenheim.

Deze activiteit werd mogelijk gemaakt door de Teylinger Ondernemers Vereniging, Speeltuin DVV, Speeltuin Bijdorp, Speeltuin Beatrix en de Evenementencommissie van Park Rusthoff. De organisatie kan terugkijken op weer een zeer geslaagd evenement.

 

Klik op een foto om te vergroten en vervolgens aan rechterzijde voor de volgende foto.

[nggallery id=39]