Oldtimerfestival in Sassenheim 01-09-2019

Eerste Lustrum! Toegang gratis!

De voorgaande edities van het Oldtimerfestival waren een geweldig succes waar vele duizenden bezoekers hebben genoten van klassieke auto’s, bromfietsen en motoren, legervoertuigen, brandweerauto’s en noem maar op.
Daarom organiseert de Evenementencommissie, samen met een aantal oldtimer-enthousiastelingen, dit jaar het eerste lustrum van het Oldtimerfestival in en rond het mooie Park Rusthoff te Sassenheim.

Op zondag 1 september zullen in het Park van 12 tot 16:30 ruim 100 prachtige oldtimers zijn te bewonderen. Bij de diverse kraampjes worden allerlei aanverwante artikelen zoals miniatuurautootjes aangeboden en op de foodplaza kan de inwendige mens worden versterkt. De muzikale omlijsting wordt wederom verzorgd door de fantastische live Rock en Roll band Mainline 55. Voor de kinderen zijn er eveneens een aantal attracties zodat het gele gezin zich kan vermaken.

Bij de hoofdingang van Park Rusthoff start om 13 uur een rit voor oldtimers door de regio. Na afloop van de rit worden de deelnemende oldtimers in de Hoofdstraat opgesteld.
Bij de hoofdingang van Park Rusthoff start om 13.30 uur een rit voor brommers door de regio. Na afloop van de rit worden de deelnemende brommers in het park opgesteld.
Naast dit alles zullen er in het centrum van Sassenheim diverse winkels speciaal voor het oldtimer-publiek geopend zijn

U bent van harte welkom om al dit moois te komen bewonderen in en om Park Rusthoff!

Voor vragen kunt u zich richten tot de organisatie: oldtimerrusthoff@gmail.com of contact Ton Wijsman 06-51153417 / John van Beek 06-39021399.

 

U kunt zich hier inschrijven voor de oldtimerrit: Inschrijving oldtimerrit

U kunt zich hier inschrijven voor het tentoonstellen in het park: Inschrijving tentoonstelling oldtimer(s)

U kunt zich hier inschrijven voor de bromfietsrit: Inschrijving bromfietsrit

 

Voor meer informatie over het Oldtimerfestival: zie de nieuwspagina.

 

Klik op een foto om te vergroten en vervolgens aan rechterzijde voor de volgende foto.
Een impressie van het Oldtimerfestival 2018:

[nggallery id=38]