Bank vernield in Park Rusthoff

In de nacht van zondag 2 op maandag 3 juni is door enkele leeghoofdige vandalen een bank vernield in Park Rusthoff. De bank staat aan de rode loper, het pad vanaf de hoofdentree het park in. Het betreft de laatste bank aan de rechter kant. Getuige bijgaande foto’s is met grof geweld de rugleuning gesloopt. Een ernstige vorm van zinloos geweld. Voor de Stichting Beheer Park Rusthoff (SBPR) een flinke financiële aderlating om deze schade te herstellen. Mocht de schade niet hersteld kunnen worden dan zal een nieuwe bank moeten worden aangeschaft hetgeen de schadepost nog veel groter maakt.

De voorzitter van de SBPR, Paul ten Velden, heeft hier aangifte van gedaan bij de politie. Heeft u mogelijk iets gezien van of iets gehoord hebben over dit misdrijf dan verzoeken wij u om dit te melden bij de politie. Dit kan anoniem via 079 – 345 89 99 (gebruikelijke belkosten).